HTML

Dumabubi

Dorina's blog

Egy mondás szerint, onnan tudhatod, hogy fontos dolog történt az életedben, hogy utána már nem tudsz úgy élni, mint azelőtt. Kaptál valakit, vagy éppen elveszítetted, nagyon megbántottak, vagy te tetted, aztán pár pillanatra kívülről láthatod az életed. Érzed, valami végérvényesen megváltozott. Mélységeid kékje, magasságaid zöldje egymásra borul a távolból, apró pontok az emberek. Aztán belekortyolsz a kávédba, visszarepülsz a földi reggeledbe. Érzed a szemetelő esőt, de ma valahogy még ennek is örülsz. Mert változol.

2009.10.23. 16:19 Doяciιi.

Adj még édes álmokat..

Ma felmentem hotdogra, és megláttam egy cikket: egy féltékeny férfi leöntött egy brit modellt sósavval.. Mi van az emberekkel?! Az a modell annyira szép volt, amiről szinte minden lány álmodik. Erre egy perc alatt tönkretette a karrierjét. Milyen ember az ilyen?
[ http://velvet.hu/sztori/2009/10/20/gyilkossagra_kerte_anyjat_a_kensavval_leontott_brit_modell/ ] 

Nemrég felhívtam valakit. Nem vette fel. Azon gondolkodtam utána, hogy mi van, ha valakivel, tételezzük fel, velem történik valami. Baleset, és fel akarok hívni valakit, hogy segítsen, de nem veszi fel... És neki mondanád utolsó mondataidat el, de mégsem tudod. Akkor leteszed a telefont, és.. Mekkora bűntudat hasíthat át az illetőn aki nem vette fel a telefont, és most virágot tesz a sírra..?
[tudom, sok a szabadidőm..]

A kedves magyar tanárnőnk gondoskodott arról, hogy az őszi szünetben egy percet sem unatkozzunk. Írjunk legalább egy oldalas fogalmazást a Szondi két apródja c. versből az egyik apród szemszögéből, tanuljunk meg 12 versszakot, tanuljunk a témazáróra, ami szintén fogalmazás lesz Aranyból vagy Petőfiből, jah és még az aranyembert is olvassuk el. Ilyenkor két dolgot tudok mondani. Az egyik: Még valamit ne csináljunk meg? A másik: Oké, Májkül. Kb ennyi. Szinten vagyok. :D

Ejj kéne partizni. Nemsokáá 17 éves leszek, és a célom az, hogy elmenjek a következő American Dream Partyra a Pletycába, ami november 13-án lesz. (péntek) Na az lenne az igazi ünneplés.. :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://citrom-shake.blog.hu/api/trackback/id/tr91470049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása