HTML

Dumabubi

Dorina's blog

Egy mondás szerint, onnan tudhatod, hogy fontos dolog történt az életedben, hogy utána már nem tudsz úgy élni, mint azelőtt. Kaptál valakit, vagy éppen elveszítetted, nagyon megbántottak, vagy te tetted, aztán pár pillanatra kívülről láthatod az életed. Érzed, valami végérvényesen megváltozott. Mélységeid kékje, magasságaid zöldje egymásra borul a távolból, apró pontok az emberek. Aztán belekortyolsz a kávédba, visszarepülsz a földi reggeledbe. Érzed a szemetelő esőt, de ma valahogy még ennek is örülsz. Mert változol.

2009.09.17. 21:29 Doяciιi.

I know the secret.. or not..?

Van egy film. Az a címe, hogy A titok. Érdekes. Mindenesetre nem rossz, szerintem. Arról van benne szó, hogy hogyan lehetsz sikeres, érheted el minden álmod. Tényleg nem hülyeséget mondanak benne, valóban a titok létezik. És biztos vagyok benne, hogy ha nem is tudsz róla, de már nálad is bevált, legalább egyszer. Természetesen nem árulom el a titkot, ahhoz meg kell nézned a filmet, vagy elolvasnod a könyvet. :)

Ma azon járt az agyam egész nap, hogy mi lett volna ha.. Mi lett volna, ha anya nem beszél rá, hogy a Bláthy helyett a  Péch Antalba menjek? Mi lett volna, ha ott informatikát tanulnék [mint ahogy eredetileg kéne] és nem elektrotechnikát? Mi lett volna, ha az, aki olyan sok keservet okozott nekem nem bukott volna meg? Mi lett volna, ha nem lettünk volna osztálytársak? Mi lett volna, ha nem őt választottam volna, hanem egy másik fiút? Mi lett volna, ha nem tudom meg a titkot? 

Ezernyi kérdés fogalmazódik meg bennem, amire nincs válasz. Vagyis éppen van, csak senki sem tudja. Mostmár tudom a mai eszemmel, hogy mit kellett volna, és mit nem kellett volna csinálni. Akkor vajon mennyire változott volna a személyiségem? Akkor is írnék blogot? A sors miért épp ezt az életet szabta rám? Valami oka van. Valami ok kell, hogy legyen. A kérdés már csak az, hogy mi lehet az ok? Elnézést, hogy ezzel fárasztok minden olvasót, de Ti belegondoltatok már ilyesmibe? Tudom, hogy nem kell ezen rágódni, mert ami volt elmúlt, inkább a jelenre, és a jövőre kell koncentrálni. Így akarok tenni. Csak milyen lenne a világ, ha nem boldogítanám itt a népet. :D

Na még egy kérdés.. Vajon mennyire köszönhető a véletlennek, illetve mennyire akarta így a sors, hogy akkor kezdtem el írni ezt a blogot, amielőtt az életem romokba dőlt volna?

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://citrom-shake.blog.hu/api/trackback/id/tr481389428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása