HTML

Dumabubi

Dorina's blog

Egy mondás szerint, onnan tudhatod, hogy fontos dolog történt az életedben, hogy utána már nem tudsz úgy élni, mint azelőtt. Kaptál valakit, vagy éppen elveszítetted, nagyon megbántottak, vagy te tetted, aztán pár pillanatra kívülről láthatod az életed. Érzed, valami végérvényesen megváltozott. Mélységeid kékje, magasságaid zöldje egymásra borul a távolból, apró pontok az emberek. Aztán belekortyolsz a kávédba, visszarepülsz a földi reggeledbe. Érzed a szemetelő esőt, de ma valahogy még ennek is örülsz. Mert változol.

2009.09.14. 21:57 Doяciιi.

Lila, kék, fekete

Eltelt napok..

Tellenek a napok, és alig veszem észre, hogy ez már a második sulis hét. Holnap megint nyolc órám lesz, hat elektróval, szuper. Még az a szerencse hogy utálom. :') Közérdekű közlemény: aki olvassa ismerős a blogom, ne hívjon, mert beszart a drága telefonom. Először még csak a fülhallgatónál nem akarta adni magát, aztán usb csatlakozásnál kikapcsol. Most meg nem hívhatok senkit, mert 'nincs térerő'. Lehet olcsóbb lenne inkább venni egy másikat, ki is néztem egy jó kis sonyt, de azért mégis csak nehezen válok meg az én kis LG Shine-omtól. (L) 

Megint van tánc. És amit akartam, úgy néz ki, sikerült. :) Most már nem heti két edzésem lesz, hanem négy. :) És kettő a táncegyüttessel, kettő pedig még mindig az utánpótlással. De azért jó arcok, kedvelek onnan pár embert. :) Ejj alig várom már, hogy szerdán mehessek. Amúgy van új hajvasalóm, amit csak ajánlani tudok: Imetec Bellissima Creativity. by: Hajas Laci. Na ennyi lennék mára, jóéjt.

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://citrom-shake.blog.hu/api/trackback/id/tr971382357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása