HTML

Dumabubi

Dorina's blog

Egy mondás szerint, onnan tudhatod, hogy fontos dolog történt az életedben, hogy utána már nem tudsz úgy élni, mint azelőtt. Kaptál valakit, vagy éppen elveszítetted, nagyon megbántottak, vagy te tetted, aztán pár pillanatra kívülről láthatod az életed. Érzed, valami végérvényesen megváltozott. Mélységeid kékje, magasságaid zöldje egymásra borul a távolból, apró pontok az emberek. Aztán belekortyolsz a kávédba, visszarepülsz a földi reggeledbe. Érzed a szemetelő esőt, de ma valahogy még ennek is örülsz. Mert változol.

2009.09.13. 16:48 Doяciιi.

Mosoly = barátok + vizipipa + sör

Megvaan az első jegyem. Egy 5ös. Helyesírásból. :DDD 

Jajj. Annyira jó volt a tegnap! Átjött pár barátom ide le a pincénkbe pipázni, meg sörözni..:) Aleeex mégegyszer boldog születésnapot. :) Höhh. kapott egy cannabisos könyvet, amiben minden benne van, tök érdekes.. még receptek is hmm. :P Alumíniumcsatáztunk, meg összekentük egymást.. nem tudom mivel, de talán jól is van ez így. :D Annyit tudok, hogy volt benne sör, és olvadt gumicukor is.:D Meg Gyurival salviáztunk.. Egyszóval jóóó volt a tegnaap:) Ide feljegyzem magamnak, hogy kell csinálnom két karkötőt. :D Meg magamnak is, de nem tudok olyat csinálni, hogy amire ránézek, arról eszembe jussanak az ilyen pipázós sörözős események. Kell bele zöld az biztos:D Meg sárga, piros, fekete.. Lehet, hogy ez lesz a befutó:) Holnap megyek táncitánciii. :) Várom már. (L)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://citrom-shake.blog.hu/api/trackback/id/tr711379236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása