HTML

Dumabubi

Dorina's blog

Egy mondás szerint, onnan tudhatod, hogy fontos dolog történt az életedben, hogy utána már nem tudsz úgy élni, mint azelőtt. Kaptál valakit, vagy éppen elveszítetted, nagyon megbántottak, vagy te tetted, aztán pár pillanatra kívülről láthatod az életed. Érzed, valami végérvényesen megváltozott. Mélységeid kékje, magasságaid zöldje egymásra borul a távolból, apró pontok az emberek. Aztán belekortyolsz a kávédba, visszarepülsz a földi reggeledbe. Érzed a szemetelő esőt, de ma valahogy még ennek is örülsz. Mert változol.

2009.12.15. 20:34 Doяciιi.

Teletoooooony

Ma olyan jóó napom volt. A hat elektró óra ellenére is!:) Csak.. útközben valahogy elromlott.. talán a plázában.. de annyira nem is mint vártam. :) Jóóhír.

Már majdnem teljesen megoldódott a telefon-ügyem! :)
Nagy nehezen sikerült elintézni hogy a Shine-om után vissza kapjam a pénzt. És akkor most veszünk másik telefont. Én a Sony Ericsson Satio-t néztem, de mivel nincs a bőrünk alatt pénz, (:D) ezért nem az lett a végleges választás, hanem a Samsung Star, vagy más néven S5230. Ma mentünk megvenni, de mivel nem volt raktáron, ezért csütörtökon vissza megyünk, mert akkor már lesz. Csinos kis telefon, remélem jó lesz. Még soha nem volt Samsungom. Valakinek valami vélemény róla? 

 

https://www.youtube.com/watch?v=9OV_VDkXWUs

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://citrom-shake.blog.hu/api/trackback/id/tr361600728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása