HTML

Dumabubi

Dorina's blog

Egy mondás szerint, onnan tudhatod, hogy fontos dolog történt az életedben, hogy utána már nem tudsz úgy élni, mint azelőtt. Kaptál valakit, vagy éppen elveszítetted, nagyon megbántottak, vagy te tetted, aztán pár pillanatra kívülről láthatod az életed. Érzed, valami végérvényesen megváltozott. Mélységeid kékje, magasságaid zöldje egymásra borul a távolból, apró pontok az emberek. Aztán belekortyolsz a kávédba, visszarepülsz a földi reggeledbe. Érzed a szemetelő esőt, de ma valahogy még ennek is örülsz. Mert változol.

2009.09.21. 22:58 Doяciιi.

türrürütütü..

Igeeeeen vissza állítottam a designt. Ez sem a legjobb, de azt hiszem türhetőbb mint a többi.. :)

Ma kaptam egy 3ast töriből:||| De ezt nem részletezem, egyrészt mert nincs kedvem, másrészt meg senki nem kíváncsi rá. :D

Ma kaptam egy kérdést, amire egyszerűen nem vagyok képes felelni. Miszerint valaki megkérdezte tőlem, hogy szórakozom vele, vagy akarok-e tőle valamit. Tudom hogy tök egyszerű kérdés.. :] De erre képtelen vagyok választ adni. Úgyhogy inkább befogom, és minden happy lesz.. vagy nem! De mindegy.:)

Ma megint volt tánc, csak a fél csapat fél órával később ment be...:-*:P Suliban tesiórán futottunk, és úgy elkezdett fájni a vádlim:/ Még most is fáj.. No de mindegy, majd megunja:DDD Jóccakát..:)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://citrom-shake.blog.hu/api/trackback/id/tr581398351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása