HTML

Dumabubi

Dorina's blog

Egy mondás szerint, onnan tudhatod, hogy fontos dolog történt az életedben, hogy utána már nem tudsz úgy élni, mint azelőtt. Kaptál valakit, vagy éppen elveszítetted, nagyon megbántottak, vagy te tetted, aztán pár pillanatra kívülről láthatod az életed. Érzed, valami végérvényesen megváltozott. Mélységeid kékje, magasságaid zöldje egymásra borul a távolból, apró pontok az emberek. Aztán belekortyolsz a kávédba, visszarepülsz a földi reggeledbe. Érzed a szemetelő esőt, de ma valahogy még ennek is örülsz. Mert változol.

2009.08.29. 22:53 Doяciιi.

Sprite?

Holnap megyek megvenni a füzeteket meg ilyenek. Egyedül. Tesóm megy katasztrófavédésre. Ma semmit nem csináltam, és jó volt:) Isteneem, bár tartana még a nyár. Úgy lemennék az uszodába. De szeptemberben bezárják. És a Gyurit meg kirúgják.:( Hm. Kezdődik a suli. Menthetetlenül a nyakunkon van. Mostmár komoly 11.es leszek:) Évnyitón kell majd vinnem valami zászlót.. ofő felhívott egyik nap. De holnap után lesz, szóval holnap még felhívhat egyeztetni.. max nem megyek el.. azt sprite:D Névnapomra ami egy héten belül van, kértem egy mp4et, vagy egy iphonet. Olyan jó lenne..*.* Nem a telómat nyúznám. Jah, facebookra raktam fel képeket. Egész jók. Egyet muszáj beraknom ide, a Zsófi szemüvegében vagyok, állati:) Erről jut eszembe, hogy valamikor elmegyek vele tornázni. Jah, és pénteken, és szombaton is tánc fellépés! Ezt ma tudtam meg. Gagyi a tánc, de idén remélhetőleg már jobb lesz:P Ajj annyira akarok már csinálni valamit. Kivéve tanulni, meg benn lenni a suliban. Komolyan mondom, elmegy a kedvem még az élettől is abban a lepukkant suliban:/ Jah, és a sok kocka, akik amint kicsöngetnek megragadják a telefonukat, és csak játszanak?! Basszus.. és egyedül vagyok kislééány az osztályba:( Mindegy, majd csak kibírom valahogy ezt az évet is.. Mondjuk úgy, hogy majd sokszor bejön a Laci.<3 Kedden bejön ejj dejólesz:) És suli után elmegyünk koktélozni. Várom már:) Nagyon hiáányzol Lacíí. 

De még két napig nyár van! Az alatt sok jó dolog történhet még:)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://citrom-shake.blog.hu/api/trackback/id/tr971347404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása