HTML

Dumabubi

Dorina's blog

Egy mondás szerint, onnan tudhatod, hogy fontos dolog történt az életedben, hogy utána már nem tudsz úgy élni, mint azelőtt. Kaptál valakit, vagy éppen elveszítetted, nagyon megbántottak, vagy te tetted, aztán pár pillanatra kívülről láthatod az életed. Érzed, valami végérvényesen megváltozott. Mélységeid kékje, magasságaid zöldje egymásra borul a távolból, apró pontok az emberek. Aztán belekortyolsz a kávédba, visszarepülsz a földi reggeledbe. Érzed a szemetelő esőt, de ma valahogy még ennek is örülsz. Mert változol.

2009.09.07. 16:45 Doяciιi.

Happines?

"Mondd! Te mitől lennél a legboldogabb a világon?" 

 

Az Unique-tól hallgatom épp a Bölcsek útján-t. Onnan az idézet. Vajon ki, mitől lenne a legboldogabb a világon? Megpróbálok kiindulni magamból. Kiindulhatnék másból is, mert ugye mások hibáját sokkal könyebb meglátni, annyira könnyű felhánytorgatni ha mások hibáznak. Ezért már nem is olyan egyszerű. Most mondhatnám azt is, hogy én attól lennék a legboldogabb, hogyha ma egy csoportot lépnék feljebb táncon, és úgy is tudnám a suliban a leckéket, ha csak odafigyelek órán, és persze normális iskolába járnék, és a kontaktlencsém is meglenne már. Írhatnék még ilyeneket. De eltérnék a lényegtől. A valódi boldogságtól.

De mi is a valódi boldogság? Ezt nem tőlem fogod megtudni. Mindenkinek más a valódi boldogsága. Nekem képek villanak be, mozdulatok, illatok, pillanatok. Milyen pillanatok? Lopott, de boldog pillanatok. Amikor azt éreztem, hogy a fellegekben járok. Elfelejtek minden negatív gondolatot, és.. sikítani tudnék a boldogságtól. Sokat jelent egy rég nem látott baráttal újra találkozás..  És tánc közben is tudom ezt érezni. Átvetítve. Vannak felejthetetlen élmények. Mert van, ami sosem múlik el..

 

"Mondd, ha tudnád, hol van boldogság a világon,
Elvinnél-e magaddal, ugye mindenáron?"


 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://citrom-shake.blog.hu/api/trackback/id/tr961366173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása